Arts Gràfiques A Tarragona

Més de 30 anys donant la millor impressió


Qui som?


Som una empresa compromesa amb la qualitat del nostre treball. Portem tres dècades oferint als nostres clients solucions de garantia adaptades a les seves necessitats pressupostàries i als terminis establerts, en tot el relacionat amb impressió, retolació, senyalització i cartelleria dels seus negocis, amb uns valors molt bé definits.


Què fem?


També oferim solucions i serveis concrets de tall i gravat làser, impressió en petit i gran format, reclam publicitari i regal d’empresa, material d’oficina i organització d’esdeveniments, trofeus i copes, decoració i disseny web i molt més. Amb totes les nostres garanties, volem ser un partner de confiança per tot tipus d’empresa.

Retolació i cartelleria Tall i gravat làser
Impressió en petit i gran format Reclam publicitari i regal d’empresa
Disseny web Material d’oficina
Trofeus i copes Banderes i banners
Copes Gravades iDecora (Decoració Personalitzada)

flyers-fullets-revistes-impremta-tarragona

Amb el nostre servei de pressupostos online, pots contar amb una impremta a Tarragona de confiança, amb serveis a nivell nacional i internacional, que respondrà quan més ho necessitis a les teves necessitats en impressió de flyers, fullets, revistes, carpetes, targetes de visita i tot tipus de material gràfic.


retols-impressio-disseny-tarragona

T’ajudem en el procés de creació, producció i instal·lació dels teus rètols a Tarragona, territori nacional i també la resta de països europeus. Si tens un disseny, emporta’l, però si no tens la idea, podem ajudar-te a dissenyar-ho des-de zero. La nostra impremta conta amb màquines d’impressió de vinil, planxes de material rígid, plotter de tall i la innovadora AGFA Anapurnauna impressora de materials plans.


reclam-publicitari-regal-empresa-tarragona

Tenim un ample ventall de catàlegs d’articles de regal d’empresa i promocional per reclam publicitari. La forma més econòmica de donar a conèixer la teva marca i que els teus clients la portin sempre a sobre. Objectes tecnològics personalitzats, material d’oficina o detalls per casaments i esdeveniments. Descobreix-los també a la nostra botiga online.


Què diuen de nosaltres?


Presidente-empresa

“Fa mès de 18 anys que tenim Compossar de subministrador, i crec que han sapigut adaptar-se als temps i continuar oferint els serveis de la millor qualitat”.

Pepe Jofré. Conseller Delegat de Laboratoris Serra Pàmies

Presidente-empresa

“Un partner de confiança, encarregat des-de fa molts anys de produïr el material gràfic i els trofeus que utilitzem als nostres esdeveniments esportius”.

Pere Ll. Bergadà. President Federació Catalana de Tennis a Tarragona


Logo FrankID

“Vull fer una especial menció al treball de producció i instal·lació del centre d’interpretació del Parc de la Fauna de la Vall d’Aran, a Bossot, on es va realitzar la producció dels elements expositius, la pintura, la iluminació, la senyalització i els panells de tot el parc. Un temps rècord, un preu ajustat i molt bon acabat. La meva felicitació a tot l’equip de Compossar”.

Frank Curto. Propietari de “Frank Il·lustració i Disseny”


Compossar a les xarxes