Renovem la nostra pàgina web!


Ha arribat l’hora de renovar la nostra web perquè s’adapti a les noves exigències de Google (que no són poques) en matèria de posicionament a la web. Tenim una nova web responsive, és a dir, que s’adapta a la mida de la pantalla de tota mena de dispositius. També està optimitzada perquè la càrrega de contingut sigui el més fluida possible. Acompanyem tot els nostres articles i pàgines amb vívides imatges que donen una idea molt més clar ai gràfica del que oferim, perquè ho tinguis tot al teu abast des-d’el primer moment. A més et donem vincles clars al nostre apartat de contacte i pressupostos perquè ens sentis propers i sapiguis que treballem per donar sortida als teus projectes de retolació i cartelleria, reclam publicitari, impressió de petit i gran format, disseny web i molt més.

Tant si ets un professional del sector del disseny, arquitectura, decoració… o tens un negoci i vols donar-li una imatge nova, confia en nosaltres. Portem més de 30 anys donant la millor impressió! 

Renovem la nostra web

Renovem la nostra web

Dejar un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>