Com muntar un roll-up banner? Explicació amb rollers produits per Covestro (Antiga Bayern MaterialScience)


(Ver entrada en Castellano)

El roll-up banner és un element publicitari pràctic, econòmic i versàtil. Es tracta d’una làmina de PVC impresa que s’autoenrotlla en una base d’alumini sense apenes ocupar espai. Quan necessites muntar la teva pancarta, pots desenrotllar-ho i, amb una vara plegable que inclou el producte, mantindre l’estructura en peu. Tot això ve amb un pràctic estoig perquè puguis transportar-ho sense inconvenients. A continuació et mostrem el procès de muntatge i el resultat final.


Primer: s’ha de treure de l’estoig

Roll-up-banner-montaje

A la imatge podem veura la funda que porta el roll-up banner, la vara plegable i el propi roller d’alumini. Res mes! Sense cargols ni complicacions que requereixin eines, aquest objecte pràcticament es monta sol. El primer que s’ha de fer és posicionar els dos suports que hi ha sota de la estructura d’alumini perquè es pugui mantindre en peu quan estigui desplegat.


Segon: ho posem en peu

Roll-up-banner-autoenrollableDespleguem la vara de tres parts i la introduïm a la petita obertura que te la base del roll-up banner a la seva part trasera, tal i com es pot veure a la imatge. Després, amb la vara posicionada, agafem la part superior del cartell enrotllat i comencem a estirar lentament cap amunt. Podem fer pressió cap abaix amb la mateixa vara per no aixecar la base.


Tercer: ho fixem

Una vegada desplegat, fixem la vara a la part superior de la pancarta amb el sistema que porti incorporat, el qual varia segons el model. El nostre roll-up banner ja es te dret. Ara nomès ens queda un pas, potser el més important.


Quart: Ho ensenyem!

Perquè no podria ser un element publicitari si no ho mostrem al public, hem de posar el nostre roll-up banner en un lloc de pas, com ara les entrades de la nostra empresa, o el stand de la nostra marca a la propera fira. El millor del roll-up banner és que, una vegada imprès, es pot reutilitzar quantes vegades vulguem, i fins i tot imprimir una altra pancarta publicitària per substituir la que ja te, estalviant costos i convertint-ho en una solució molt econòmica.


I el preu…

Pots aconseguir el teu roll-up banner de 200×85 cm amb la seva gràfica ja impresa i la seva funda de transport inclosa des-de nomès 89€ + IVA!

Entra a la nostra secció contacte i presupostos per solicitar informació més detallada sobre el producte.


Dejar un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Un comentario en “Com muntar un roll-up banner? Explicació amb rollers produits per Covestro (Antiga Bayern MaterialScience)