Nova incorporació: Plotter HP360 Làtex


Ver entrada en castellano

COMPOSSAR portem més de trenta anys innovant, adaptant-nos als temps i incorporant la més avançada tecnologia de cada época, amb la finalitat d’adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients, oferint productes i treballs de la millor qualitat amb els terminis i preus més competitius. Al 2014 vam fer un gran pas endavant amb l’adquisició de l’AGFA Anapurna, una impresora de gran format per suports plans (metacrilat, pvc, alumini, fusta, vidre, vinil, etc.) amb tintes de curat UV, la qual ens ha portat a crèixer al sector de la retolació, decoració, senyalització i producció d’elements per fires i events, oferint unes prestacions úniques a la nostra regió.

El nostre últim salt arriba aquest octubre de 2015 amb la incorporació del plotter HP360 Làtex, tot un cap de sèrie de les impressores HP, sempre sinònim de gran qualitat. Es tracta d’un plotter preparat pel dia a dia de la teva empresa.

Un plotter adaptado al día a día de tu empresa

HP 360 Làtex. Un plotter adaptat al día a día de la teva empresa

Pèrque sabem que necessites els millors resultats en el menor temps possible, ara disposem d’una màquina capaç del millor.

Major velocitat d’impressió, amb els seus 31 m² per hora a 4 passades. Qualitat d’alta definició 1200 ppp, nítida y sense bandes, per uns resultats excelents sense sorpreses desagradables. Colors més vius y realistes gràcies a les seves sis tintes làtex ecològiques, sense olors ni agents tòxics. La impressió surt seca de la màquina, reduïnt temps d’espera i entrega.

Les seves característiques punteres ens permeten assegurar-te productes i feines competitives en tots els aspectes per la impressió de gran format de materials en bobina, tals com vinils, lones, papers o textils. Volem seguir estant una empresa d’arts gràfiques de referència a Tarragona, servint a clients de tota la península als seus projectes de retolació, senyalització, decoració i molt més.

Si vols veure cóm funciona la nostra última incorporació, no deixis de veure el següent vídeo. Recorda que la nostra secció de contacte y pressupostos està disponible per tu en tot moment.

Dejar un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>