Retolació de la façana de la Facultat de Enologia y Química de la URV Tarragona


Ver entrada en castellano

 

Facultat Enologia i Química. URV. Vinilo en cristal 6COMPOSSAR ha estat treballant en l’edifici de la Facultat d’Enologia i Química de la Universitat Rovira i Virgili, a Tarragona. Gràcies al treball de disseny de l’arquitecte Daniel Marcelo i a la feina d’impressió i instal·lació de Compossar, s’ha cobert amb vinil de tall la façana de vidre de la facultat, amb uns resultats espectaculars que podeu veure a les fotos que acompanyen aquesta entrada.

El procès s’ha portat a terme utilitzant un plotter de corte, una eina que fa servir una fulla per realitzar talls sobre el vinil seguint un patró marcat per un ordinador, el qual envia les ordres mitjançant un arxiu vectorial. Desprès s’adhereix un transportador al vinil ja pelat i s’instala amb molta cura a sobre del vidre.

Si vols saber-ne més sobre les aplicacions que podem abarcar o demanar pressupost per una feina d’aquest tipus, no dubtis en entrar a la nostra pàgina web.


Dejar un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Un comentario en “Retolació de la façana de la Facultat de Enologia y Química de la URV Tarragona