Retolació de nou supermercat Mercadona a Coll de Vic


Leer entrada en Castellano

mercadona-VICEns plau molt comunicar que Compossar ha estat treballant en l’enorme projecte de retolació del nou supermercat Mercadona de la Carretera de Sant Hipòlit, a coll de Vic, Barcelona. Un projecte de construcció que va començar a planejar-se allà pel gener de 2015, quan li va ser adjudicada la parcel·la de terreny a Mercadona, i que veu la seva culminació ara amb la instal·lació del característic conjunt de lletres verds amb una cistella de la compra encercolada de blanc a la seva esquerra, així com per l’anunci de la inauguració del supermercat, que el propi Compossar realitzarà, com te per costum, amb una furgoneta retolada per la ocasió durant quatre dies.

Les dimensions i l’alçada del rètol lluminós han fet necessària la utilització de plataformes elevadores i equipament de seguretat, així com uns quants dies de laboriosa instal·lació que finalment han donat el seu fruit en la forma d’un element gràfic molt pintoresc i fàcilment reconeixible a tota la geografia nacional.

Us deixem amb una galeria d’imatges del projecte perquè obtingueu impressions de la feina que Compossar ha realitzat. Us recordem que estem a la vostra disposició per realitzar produccions de tot tipus a la secció de contacte i pressupostos de la nostra pàgina web.

Dejar un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>