Retolació de botiga Maxcolchón a Montigalà, Barcelona


Leer entrada en castellano

Aquesta setmana ha tingut lloc la retolació per part de COMPOSSAR de la botiga de Maxcolchón a Comercial Montigalà, Badalona. El cartell, amb base metàl·lica, consta d’una estructura de suport en forma de V i està format per dos panells de 4 metres d’ample per 3 metres d’alt. Tots els processos de producció han estat portats a terme per COMPOSSAR en les seves pròpies instal·lacions.

Si vols saber més sobre el nostre treball o sol·licitar un pressupost de retolació a Barcelona, ​​Tarragona, Lleida, Girona o en alguna zona concreta de la resta de territori peninsular, no dubtis a explorar la nostra web o visitar la nostra secció de contacte i pressupostos.

Et deixem una petita galeria d’imatges del nostre treball de retolació en Maxcolchón Montigalà.

Dejar un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>