Rètol amb lletres corpòries gegants. Sol i platja a cambrils!


Leer entrada en castellano

Ja és aquí la primavera! L’estació de les al·lèrgies, de la setmana santa, dels primers grups de turistes que visiten la costa daurada a la recerca d’uns raigs de sol… i una mica de pausa per a tothom. COMPOSSAR ha contribuït aquesta setmana a fer de Cambrils un lloc encara més acollidor per a tots nosaltres amb aquest impressionant rètol de lletres corpòries gegants fabricades en acer galvanitzat lacat . La mesura total del conjunt és de 11 metres de llarg i 2,5 metres d’ample, que decoren de meravella un entorn marítim d’allò més relaxant. Us deixem unes fotos perquè gaudiu de les vistes!


Dejar un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Un comentario en “Rètol amb lletres corpòries gegants. Sol i platja a cambrils!