Costa Daurada regala els sabors d’estiu!


Actualitzat el 05 – 09 – 2016

A poc a poc la calor es va fer un lloc a la Costa Daurada, que durant aquest estiu que ja s’acosta al seu final s’ha omplert de visitants de tots els racons d’Europa buscant el sol i l’aigua fresca. Qui hagi tingut el privilegi de gaudir d’un lloc en una de les milers de terrasses o a les platges de la Pineda, Salou o Cambrils, o hagi gaudit d’un o més dies d’adrenalina a Port Aventura, sap que no exagerem si diem que la Costa Daurada és un de les millors destinacions de vacances d’Europa per viure un estiu inoblidable. Sabors-d-estiu-gelatsPer fer encara més dolça aquesta experiència fins i tot des d’abans de començar-la, els organismes de turisme de La Pineda, Salou, Cambrils i Port Aventura han portat a terme una campanya de promoció, servint-se de COMPOSSAR com a partner per a la part gràfica, la impressió, el aprovisionament de material i la realització de la campaña.
Durant poc menys d’un mes, hem estat recorrent la part nord-est de la península, repartint gratis, per cortesia de Turisme de la Costa Daurada, gelats de quatre sabors i globus a tots els que s’acostaven al nostre foodtruck. A més, s’ha permès als assistents participar en un sorteig de diversos tipus d’experiències a la costa Daurada (hotels, entrades a Port Aventura, etc.) omplint un cupó amb les seves dades. S’han repartit al voltant de 1500 gelats cada dia, de 4 sabors diferents, a les ciutats de Barcelona, ​​Sabadell, Terrassa, l’Hospitalet de Llobregat.

Sabors-d-estiu-carret

Dejar un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>