Alumnes del IES Pere Martell visiten Compossar


El divendres 8 de març de 2019, alumnes del cicle formatiu d’electromecànica de l’IES Pere Martell de Tarragona, acompanyats per dos dels seus mestres, van visitar les instal·lacions de Compossar per conèixer de primera mà els processos que es porten a terme en elles. Van estar en tot moment guiats pel gerent, Narcís Ortega. A la visita se’ls hi va mostrar la nostra maquinària làser de tall i gravat, així com alguns dels acabats que aquesta realitza, entre els quals van estar uns bolígrafs personalitzats amb el nom de cada alumne, que es van emportar com a record.

També van poder veure la nostra fresadora CNC de gran format, que realitza processos de tall i rebaix en planxes de diversos materials per la fabricació de rètols i lletres corpòries. Van veure les darreres incorporacions al taller, la plegadora i la cisalla d’importació, que faciliten a l’equip la feina de manipulat de peces de rètols, i també, al nivell superior de les instal·lacions, tot l’equipament de producció gràfica i personalització, com son els plotters d’impressió i tall, impressores digitals i planxes d’estampació, entre altres maquinàries.

Se’ls hi va explicar l’historia de Compossar, que porta més de 30 anys en el sector de les arts gràfiques i recentment ha fet un tomb cap una vessant més industrial. També se’ls hi va mostrar la línia de mercat que s’està obrint amb la nostra nova marca, Promo Pantallas, amb la qual ens dediquem a la venda i lloguer de pantalles led publicitàries de gran format, una mostra de les quals van poder veure in situ.

Per concloure la visita, van prendre tots un esmorzar i es van fer una foto de grup que et deixem a continuació.

Compossar-tarragona-visita-alumnos-pere-martell-rotulos

Dejar un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>