977 50 52 52 info@compossar.es

articles
promocionals

Busques reclam publicitari o articles promocionals? En el nostre catàleg hi ha milers de referències.
Et farem un pressupost a mesura.

bolígrafos para reclamo publicitario personalizados

troba
l’article promocional perfecte

 

Saber el preu dels teus articles promocionals és molt fàcil. Només has d’accedir a la categoria de regals publicitaris que desitgis dins del catàleg en línia: Fes clic en l’enllaç de més a baix per a accedir a la pàgina on estan totes les categories de regals d’empresa. Una vegada allí, tens dues opcions:

🔍 ​​Pots utilitzar el cercador de la part superior dreta per a teclejar un article concret, per exemple bolígraf o samarreta. Et llançarà com a resultat tots els articles que continguin aquesta paraula.

​🌐​ També pots navegar entre les categories d’articles promocionals i regals d’empresa que veuràs en pantalla per a explorar tots els regals promocionals de dins d’una mateixa categoria.

 

auriculares inalambricos para regalar con logo de empresa
altavoz ecologico para reclamo y regalos de empresa personalizable

personalitza

els teus regals

En el nostre catàleg en línia trobaràs milers d’articles promocionals i regals publicitaris. Podràs veure el seu preu i explorar les diferents opcions de personalització que oferim. Disposem de regals d’empresa com ara samarretes personalitzades, bolígrafs personalitzats, bosses impreses i una àmplia gamma de productes de reclam publicitari.

 

Múltiples opcions per als teus articles promocionals

un conjunto de articulos de reclamo publicitario elegantes y personalizables

A Compossar treballem per a oferir-te els millors preus, la millor atenció i els millors terminis de lliurament per als teus articles promocionals. Si tries produir el teu reclam publicitari amb nosaltres, comptaràs amb un proveïdor de confiança, amb més de 35 anys donant servei a empreses de tot l’àmbit nacional.

Podem aplicar la majoria dels sistemes de marcatge, tant per a samarretes personalitzades, com per a articles promocionals de plàstic, metall, fusta i altres materials.

També disposem de diverses màquines de tall i gravat làser per a la personalització de regals d’empresa.

Sigui com sigui la teva necessitat o la de la teva empresa, contacta amb nosaltres, parla amb un dels nostres agents i trobarem els articles promocionals que millor s’adaptin al teu pressupost, termini i necessitats.

Comencem?

Si busques qualsevol altre article per a fer regals publicitaris, en el nostre catàleg hi ha milers de referències. Contacta amb nosaltres a través del botó de més a baix o trucant-nos al 977 50 52 52 i et prepararem un pressupost a mida per als articles promocionals que triïs. També podràs beneficiar-te de descomptes especials per volum.

També et pot interessar…

Dona color a les teves idees amb la tecnologia més avançada en impressió digital de petit i gran format i els seus acabats. Catàlegs, revistes, fulls de mà, targetes, menús, pòsters, lones, impressió directa sobre materials plans…

Augmenta la visibilitat del teu negoci. A Compossar Tarragona podem retolar el que necessitis: lletres corpòries, banderoles, lones de gran format…

A Compossar, a més de treballar per a fer més vistós i públic el teu negoci, també fem producció industrial: fabriquem en sèrie diferents peces a mesura.
Subministrament de peces a fàbriques i entitats amb processos industrials.
Les aplicacions són infinites: protectors de maquinària, peces a mesura de policarbonat, cort i plegat de xapes d’acer i alumini, mampares de protecció sanitària…